Portfolio

Musicalfilms

Hier ben ik (in productie) is een korte musicalfilm die wordt geregisseerd door Jonathan van Wieren. De film wordt geproduceerd door Jelle Kleinhesselink en Frits Tutuarima.
De film gaat over de 19 jarige Elise. Ze staat op het punt om gedoopt te worden, als haar kerkgemeenschap er achter komt dat ze een relatie heeft met Noa, een meisje uit dezelfde kerkgemeenschap. Elise komt ongewild voor de keuze te staan: kiezen tussen haar geloof of de liefde. Momenteel zijn wij bezig met een crowdfundingsactie. Via de onderstaande link komt u op de crowdfundingspagina. Hier zijn updates over het project te lezen en kunt u een bijdrage doen aan dit project.
https://www.voordekunst.nl/projecten/14137-hier-ben-ik-musicalfilm-1

Musicalgerelateerde projecten

Bitterzoet deel 1 is een dansfilm gemaakt in opdracht van Dance Enn’joy. Voor dit project heeft DoubleYou Filmworks het camerawerk en de montage gedaan.
Bitterzoet deel 2 is een dansfilm gemaakt in opdracht van Dance Enn’joy. Voor dit project heeft DoubleYou Filmworks het camerawerk en de montage gedaan.

Korte Films

Pittig Technisch (in postproductie) is een korte komediefilm geregisseerd door Jonathan van Wieren. Het scenario is geschreven door Liselotte Diesveld. Wanneer Juffrouw Janssen al haar geld kwijt raakt door een phishing-sms, vraagt ze drie straatjongeren om hulp. Ze wil haar phisher terug phishen.
56/4 is een korte film geproduceerd door DoubleYou Filmworks.
De regie, productie en montage was in handen van Jonathan van Wieren. De film gaat over een Paul die samen met zijn zusje Naomi in de jeugdgroep van een kerk zitten. Naomi staat al sterker in het geloof dan Paul. Pauls geloof wordt op de proef gesteld wanneer ze in een terroristische aanslag terecht komen.
Corona. Een jaar later is een project vanuit de Dutch Filmers Academy. De regie van dit project was in handen van Jonathan van Wieren. Deze korte documentaire laat 4 verschillende mensen hun verhaal doen over de impact die het coronavirus op hun heeft gehad.

Overige projecten

100 jaar Bazuin is een jubileumfilm gemaakt voor het honderd jarige bestaan van muziekvereniging De Bazuin uit Leerdam. DoubleYou Filmworks heeft het camerawerk en de montage voor dit project gedaan.
Schudden op de bank is een muziekfilm die gemaakt is in opdracht van Aurora Leerdam. Verschillende komische scenes worden afgewisseld met muziek gespeeld door Aurora Leerdam. De scenes zijn bedacht en geschreven door cabaret duo Schudden. Het camerawerk en de montage is gedaan door DoubleYou Filmworks.
Wachten op Kado is een kindervoorstelling van TG graasland. In opdracht van TG graasland heeft DoubleYou Filmworks de registratie en de trailer gemaakt van deze voorstelling.
Pfff is een kindervoorstelling van TG graasland. In opdracht van TG graasland heeft DoubleYou Filmworks de registratie en de trailer gemaakt van deze voorstelling.
De dodenherdenking van Leerdam kon in 2021 niet live bij het herdenksmonument door gaan. Daarom is er door Oranjestichting 3045 Leerdam een livestream georganiseerd. DoubleYou Filmworks heeft het camerawerk verzorgd voor deze meercamera livestream.
De Top2000-dienst iseen Livestream in opdracht van Kerk aan de Linge. DoubleYou Filmworks heeft voor deze meercamera livestream het camerawerk verzorgd.
De online Pubkwis is een vooraf opgenomen livestream van de Oranjevereniging in Lexmond. DoubleYou Filmworks heeft het camerawerk en de montage van de pubquiz gedaan.
De promotiefilm voor de Theaterbrigade is gemaakt om meer spelers te vinden voor de nieuwe voorstellingen van de theaterverenigingen die onderdeel zijn van de Theaterbrigade. DoubleYou Filmworks heeft het camerawerk en de montage voor dit project gedaan.